Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen dezodort használjak?

Milyen dezodort használjak?

Figyelt kérdés
Olyat keresek aminek jo az illata es nagyon de nagyon jo izzadasra...nem hagy nyomot,nem leszek izzadsagfoltos tole es büdi sem.Jah es meg azt hogy szerintetek melyik a jobb?Nektek melyik valt be jobban a golyos vagy a stift(nekem a stiftes deo mindig csomosodik a fonam allatt...olyan mintha hamlanek...nekem azert nem jon be annyira). (vélemenyek,ötletek,deo neveket kérnek) köszike :)
2010. máj. 27. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokfélét kipróbáltam,de nekem egyik se vált be(nivea,rexona,stb..}

Aztán rendeltem a Forever-től egy izzadásgátlót,és ez nagyon jó..

Már kb.3 éve ezt használom,sőt már anyukámék is.

[link]

2010. máj. 27. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a Secret stifteket szeretem.Nagyon kellemes az illatuk,és megbízható védelmet nyújt egész nap.A Rexona is szuper,ebből pedig a clear puret szoktam venni.diszkrét illata van,és nem hagy foltot a ruhán.:)
2010. máj. 27. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:

szia én is feltettem itt egy hasonlo kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

amit a gyogyszertárban ajánlottak kb 300ft naturlandos termék és marha jo és olyan dezodort használsz mellette amilyet szeretnél semelyiknél sem izzadsz le!

2010. máj. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!