Miért nem használ a Solutio Antisudorica?
Figyelt kérdés
Nagyon sok jót olvastam róla, így gondoltam kipróbálom, mert elég izzadós vagyok, sose hordok pólókat pl. emiatt. Megvettem, kipróbáltam, először nagyon jó volt, 5 napig nem kellett újra használnom, mert egyáltalán nem izzadtam. Mikor újra elkezdtem, akkor bekentem magam, de azóta ugyanúgy izzadok mint egy ló. Azóta használtam mégegyszer, de még mindig semmi. Mitől lehet ez? Érzékeny nem vagyok rá amúgy, sose csípett, és még nem is száradt ki a bőröm eddig tőle.2010. máj. 27. 14:35
2/7 anonim válasza:
Vigyél bele valami rendszert, ne csak akkor mikor észreveszed, hogy izzadsz. Pl Heti 2x kedden és vasárnap ez csak 1 felállás de lehet hétfő és szombat csak, hogy elegendő idő teljen el szóval a heti 2 ne abból álljon h kedd, szerda. És na add fel ilyen könnyen még alig használtad lehet, hogy nálad később fejti ki a hatását :)
3/7 anonim válasza:
amúgy meg káros:) egyáltalán nem egészséges főleg hogy ha nő vagy!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor próbálkozok továbbra is. :) Amúgy milyen kedves a 3. válaszoló, hogy mosolyog azon, hogy káros. :D Lehet, hogy káros, de legalább nem izzadok. :D
2010. máj. 27. 16:44
6/7 anonim válasza:
én minden este fürdés után kenem és igy abszolut jo, nekem se használt ha hébe-hoba kentem.
amugy a dezodorok is károsak amikben van aluminium márpedig a 95%ban van mert nyirok ill emlö rákot is okozhatnak..
7/7 anonim válasza:
de a dezodorokban nincs ennyi mennyiségben mint ebben a cuccban! 50ml-ben 12 g az borzasztó sok a határértéket súrolja! Tehát aki sűrűn használja annak nagyon veszélyes!
gyógyszerész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!