Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Volt valaki úgy, hogy esküvő...

Volt valaki úgy, hogy esküvő után fiúsra nyíratta a haját nőként?

Figyelt kérdés

2017. szept. 19. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akinek szép arca van, jól all a rövid haj is, bár a tüsihaj az már tényleg fiús.

Ha sportol vagy esetleg izzados típus, 10 perc alatt rendbe teszi a haját hajmosással együtt.

Nekem felhosszu hajam van, nehezen engedelmeskedik, szóval sok a macera vele. A párás időről nem beszélve, amikor lőtek a frizurának.

2017. szept. 27. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
4. megvolt a vágás, hogy sikerült? :)
2017. okt. 5. 12:08
 13/19 A kérdező kommentje:
Engedtem a férjem kérésének, és tüsi hajam lett. Nagyon rövid, de jó.
2017. okt. 25. 09:53
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Jól tetted, helyes! Biztos vagány!
2017. okt. 25. 10:11
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

jesszusom...

nekem is volt tüsi hajam, életemben annyit nem bajlódtam a fejemmel, mint akkor - és sose néztem ki jól. nem érte meg.

pluszba a férjem is megcsalt egy hosszúhajúval. hiába, nem tudtam megrázni előtte a sörényem, így megtette más.

a második férjemnél nem követem el ezt a hibát. állig érőből növesztgetem... és nem vágatom le:)

2017. okt. 25. 17:10
 16/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Csak akkor kedves kérdező... A férjed miért nem alapból tüsihajúval jött össze? :/ Sosem fogom megérteni az ilyet...
2019. nov. 17. 07:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Utolsó: pedig meg lehet ezt érteni, kétféleképpen magyarázható...

Szépítve a dolgot: nem a hajviseleten múlik elsősorban, hogy jó lesz-e a kapcsolat.

Kevésbé hízelgően: nem volt szerencséje a rövid hajú nőkkel, ezért végül kötött egy kompromisszumot. Ettől persze a fétise nem múlik el, így először megpróbálja az asszonyt meggyőzni, aztán ha nem megy, akkor elkezd kitekinteni a házasságból... A kérdezőnél ezek szerint még működött az első opció.

2019. nov. 17. 08:33
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Én is levágattam a hajamat esküvő után rövidre, sőt, mostmar géppel nyírjuk.
2020. ápr. 18. 00:55
 19/19 anonim ***** válasza:
33%
Én már több barátnőmet is tüsire gépeltem. Imádták.
2021. márc. 20. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!