Volt valaki úgy, hogy esküvő után fiúsra nyíratta a haját nőként?
Akinek szép arca van, jól all a rövid haj is, bár a tüsihaj az már tényleg fiús.
Ha sportol vagy esetleg izzados típus, 10 perc alatt rendbe teszi a haját hajmosással együtt.
Nekem felhosszu hajam van, nehezen engedelmeskedik, szóval sok a macera vele. A párás időről nem beszélve, amikor lőtek a frizurának.
jesszusom...
nekem is volt tüsi hajam, életemben annyit nem bajlódtam a fejemmel, mint akkor - és sose néztem ki jól. nem érte meg.
pluszba a férjem is megcsalt egy hosszúhajúval. hiába, nem tudtam megrázni előtte a sörényem, így megtette más.
a második férjemnél nem követem el ezt a hibát. állig érőből növesztgetem... és nem vágatom le:)
Utolsó: pedig meg lehet ezt érteni, kétféleképpen magyarázható...
Szépítve a dolgot: nem a hajviseleten múlik elsősorban, hogy jó lesz-e a kapcsolat.
Kevésbé hízelgően: nem volt szerencséje a rövid hajú nőkkel, ezért végül kötött egy kompromisszumot. Ettől persze a fétise nem múlik el, így először megpróbálja az asszonyt meggyőzni, aztán ha nem megy, akkor elkezd kitekinteni a házasságból... A kérdezőnél ezek szerint még működött az első opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!