Miért akarják egyes férfiak, hogy esküvő után a feleségük nagyon fiúsan rövidre megnyíratkozzon? Az elcsúfítás a cél?
Figyelt kérdés
A nyáron két barátnőmet is arra kérte a férje,vágassa le a haját rövidre,egyiküknek ráadásul tüsi haja lett,majdnem kopasz.Ez izgató valakinek?2017. jan. 17. 14:49
1/9 anonim válasza:
Hát furcsa az biztos elég szar kapcsolat lehet ahol az egyik fél megmondja a másiknak hogy milyen legyen a haja. Igen itt valószínüleg a csúfítás a lényeg gondolom féltékeny,zsarnokoskodó mindkét férfi.
2/9 anonim válasza:
Ahogy mondod.
Gondolom az ilyen IQ extra light típusú- nyíltan vagy csak elfojtottan agresszív hajlamú pasasok kérnek ilyet. Vagy ahol a vallás ezt követeli meg.
A helyükben azért valami kompromisszumot kötöttem volna, ha már ilyet várnak el tőlem de ez más tészta...
Általában inkább gyerekszülés vágatnak hajat, mert utána amúgy is hullik majd :/
Sajnálom őket, de ha nekik így jó...
Pl. manapság a tüsi haj nőknél azért nem is olyan divatos, meg legrosszabb esetben is komoly betegnek nézhetik őket.
3/9 A kérdező kommentje:
Régen ez szokás volt.Mamám mesélte,hogy lagzi után majdnem kopaszra nyírta az anyósa,mikor oda költözött.
2017. jan. 17. 15:27
4/9 anonim válasza:
Whaat?
Egyedül egy bizonyos típusú zsidó vallásnál hallottam ezt. Meg az apácazárdákban.
De ez állati durva.
5/9 A kérdező kommentje:
Sok nőt kér erre a férje. Borbély vagyok, de sok nőt nyírtam már meg úgy, mint egy férfit, majdnem kopaszra, mert ez volt a kérés.
2017. febr. 18. 23:15
7/9 anonim válasza:
Talán mert valójában sokan izgatónak tartják a nagyon rövid hajú nőket, de a sztereotípiák miatt, csak bizalmas helyzetben, megállapodott kapcsolatban mernek ezzel előjönni.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó érdekes gondolat. Te is így vagy ezzel?
2017. aug. 20. 21:54
9/9 anonim válasza:
Magamból indultam ki, valóban, bár esetemben arra nem volt példa, hogy valaki tényleg megnyiratkozott volna így a kedvemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!