Szőkítés házilag?
Igen tudom, menjek fodrászhoz. De én ezzel felhagynék. Legutóbb a nagyon világos réz szinű hajam próbálták szőkíteni legerősebb szőkítővel, 22 ezret otthagytam, és azóta is csibesárga fejem van.
Meg lehet vannak jó fodrászok, de nem akarok megint ennyit fizetni és sosem sikerül összeegyesztetni egy fodrásszal sem, mert mind (aki a közelemben van) kb 3 hónapra előre ad csak időpontot.
Szóval az ilyen enyhén narancsos, sárgás, középszőke fejemből szeretnék egy kicsit szebb szőkét.
Nem akarom agyonszőkíteni, csak enyhén picit visszavenni ebből a sárga színből, hogy "fehérebb" szőke legyek.
Arra is gondoltam, hogy csak melír csíkokban szőkítem, és már úgyis kevesebb lesz a sárga árnyalat.
Hamvasítót használok, de az nem vette ki teljesen a sárgaságot.
Szóval mit kell beszereznem és hol tudom? Rossman van csak a városomban, ott találok kellékeket? Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!