A dauertől nehéz kifésülni a hajat?
Figyelt kérdés
Akinek volt ilyen, vagy tudja hogy viselkedik a dauer, az leírná a tapasztalatokat? Előre is köszönöm! :)2017. szept. 12. 18:42
1/2 anonim válasza:
Hellooo
nekem tavasszal lett dauerolva, de csak minimalisan, szoval nem ilyen afro fejem lett, hanem hullamos haj. nekem hajlamos a hajam a toresre, hullasra, szaradadra, annyira tonkretette, hogy 20 centit lenyisszantottam belole. igy, hogy rovidebb lett, mar egy ejszaka alatt kialszom xd amugy en ugy tudom, a dauerolt hajat nem szabad fesulni
2/2 anonim válasza:
Már hogyne szabadna fésülni. Csak óvatosan,ritka fogú, tompa hegyű fésűvel. Mindig a hajvégnél kell kezdeni és nem szabad húzni. Ha akad a fésű ott előbb ki kell bontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!