Cheryl Cole-nak ebben a klippben (az elején) hogy van a haja megcsinálva? Csak simán fel van kötve vagy le is van engedve? Hogy ilyen szép dús?
2010. máj. 26. 20:19
1/3 anonim válasza:
szerintem fel van kötve egy copfba és póthajjal ennyire hosszú és dús, de nagyon jó:D
2/3 anonim válasza:
szerintem a hullámosítás után fogták a felső réteget és összefogták. nagykunszt.>_<
de amúgy tényleg klassz.^^
3/3 anonim válasza:
Igen, a felső réteget összegumizták, egy kis copfnak. Nekem is tetszik, bár utoljára oviban volt ilyen hajam (nem azért mondom, mert gyerekes, vagy gúnyolódom hanem mert ez egy emlékkép, hogy anyu így vitt mindig :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!