Hogyan kell hajfestéket venni?
Eredeti hajszínem olyan szőkésbarna, de szürkés, sárgás árnyalattal, szóval olyan seszínű, fénytelen, ronda, sőt már őszül is.Ezért elkezdtem hajszínezővel festeni, ami kb.3 hét alatt kiment belőle.Utána vettem hajfestéket, természetes szőkét, majd sötétszőkét.Ez jó volt, de az ősz szálakat nem fogta jól be, és amikor kopott kicsit a szín, a hajvégeknél sárgás lett, nagyon csúnyán. Rondább lett mint az eredeti hajszínem.
Most vettem egy világosbarna festéket. A dobozon levő kép alapján néztem meg, milyenre festi a hajamat kb. Hát teljesen más lett, totál sötétbarna, ráadásul teljesen természetellenes barna, és legalább 10 évet öregít ez a szín.
Most átfesteném, de nem tudom hogyan. Ha újra sötét szőkét veszek, befogja ezt a sötétbarnát?Vagy hogy lehet megszabadulni tőle?
Nem szeretném gyakran festeni, mert károsak a festékek gyakran használva.Egy természetes kinézetű, sötétebb szőkésbarna hajat szeretnék, amilyen az eredeti volt, csak a festéstől egyenletesebb és fényesebb lenne a színe.
Valamennyire be fogja fogni a festék, de nem lesz olyan, mint a képen. Sötét színre világost mindig ledob a haj. Kísérletezni lehet, de számíts rá, hogy nem lesz olyan tartós.
Amit vegyél figyelembe: két hajfestés között minimum három hétnek kell eltelnie.
Én a helyedben egyébként így a többedik hiba után elmennék fodrászhoz. Ott is számítanod kell rá, hogy nem lesz pont olyan hajszíned, mint a mintán, de abban pl. tud segíteni a fodrász, hogy kopásnál melyik nem lesz kacsasárga. :)
Emellett, amennyiben a hajad bírja, le is lehet szívni festés előtt, hogy a sötétbarna hatását enyhítse, azonban ezt mindenképp fodrásszal egyeztesd, ne kísérletezz otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!