Van valamilyen hajpakolás zsíros, töredezett hajra?
A hajam gyorsan zsírosodik, minden 2. nap mosok hajat. Év elején vasaltam a hajam, de csak rövid ideig, mert nagyon eltöredezett a hajszálaim vége. Levágatni nem akarom, mert így is elég rövid a hajam és növeszteni szeretném. Olyan hajpakolás kéne ami otthon is elkészíthető. Olvastam néhányat, de azok száraz hajra valók és félek, hogy a hajam csak jobban zsírosodna azoktól.
16L
én is így vagyok, és nekem is lapockáig vagy kicsit lentebb ér. minden másnap mosok hajat. bár mostanság már kevesebbet vasalom, de korábban állandóan:/ amúgy lányok. nekem az jött be úgy nagyjából, hogy: szépen hajatmostok. van az a gliss kur pakolás, amileyikre az van írva, h töredezett és fénytelen hajra. rá van írva a használati utasítás.-> hajmosás után törölközőszáraz hajba jól be kell dörzsölni, aztán alaposan kimosni. de itt nekünk nem kell a tövéig, csak a hajvégeket, mondjuk a haj utolsó 10 cm-ét jó alaposan bebalzsamozni. kb 5 percet szoktam rajtahagyni, aztán lemosom. szépen megint megtörülöm, aztán van szintén a gliss kur cucc. az a fújókás. megint töredezett és fénytelen hajra való. még mielőtt kifésülnétek a hajatokat jól pespriccelitek vele, főleg a végeit(azért, mert a kócos haj fésülése töri a hajat, de ez a fésülést is könnyíti, meg addig be tud ivódni a hajba nagyjából). hagyjátok egy 10 percig, aztán kifésülitek és tegyetek rá hajhabot, szerintem az kicsit lassítja a zsírosodást de ebben nem vagyok biztos. megszárítjátok, de ne tartsátok közel a hajszárítót. csináljátok meg a hajatokat és a végén hajlakkal le, ami szerintem szintén szárít. nekem a pantene jött be, az nem vizesíti el a hajamat. ilyen lila, volume a 4 bogyós.:) de a hajvégeket ne nagyon lakkozzátok, attól is könnyebben töredezik. amúgy azért kell a balzsam is meg a fújókás is, mert tapasztalataim szerint a balzsam tényleg csökkenti a töredezést a fújókás meg valahogy táplálja a hajat, és attól lesz inkább fényes. szóval rendesen együtt hatnak. de a sampont sztem ne vegyétek meg, mert attól zsírosabb lesz, inkább használjatok head&shoulderst zsíros hajra való sampont. sok sikert!;)
17/L
köszi
most mézes balzsamot használok ami szebbé teszi ugyan a hajam, de a töredezés még ugyan úgy látszik
akkor kipróbálom a gliss kur- t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!