Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajszőkítéstől száraz és...

A hajszőkítéstől száraz és töredezett lett a hajam. Van valami hajpakolás vagy valamilyen szer, ami ápolhatná a hajam?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a hajpakolás se javítja már nagy mértkében a száraz,töredezett szőkített haj állapotát.Ha befested pl. barnára akkor biztos szebb lenne,mert míg a szőkítés leszívja a haj színét,a barna visszaadja a pigmenteket,ezáltal optikailag vastagabbnak,egészségesebbnek tűnne a hajad.Sajnos a szőkére festett haj sokkal több törődést igényel,mint bármelyik más színű haj,és csak fodrásszal érdemes csináltatni,az otthoni szőkítés gyilkosa tud lenni a hajnak.
2010. júl. 3. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom garantálni a pozitív változást, de a Loréal Elseve hajpakolásai közül válaszd ki a hajadnak megfelelőt! Ezt tudom ajánlani:)
2010. júl. 7. 22:59
 3/3 anonim válasza:
vannak kallos hajpakolások kifejezetten szőkített hajra... én is azt használm.. azt nem mondom h nem lesz töredezett mert egy hajfestéssel ez jár.. bármilyen színt is festesz.. de nekem könnyebben kezelhető lett a pakolástól a hajam..
2010. nov. 4. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!