Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet a baja a hajamnak?

Mi lehet a baja a hajamnak?

Figyelt kérdés

Egyik nap gyönyörű mosás után, öröm ránézni, a következő hajmosás alkalmával azonban katasztrófa.

Pedig ugyanazokat a termékeket használom, ugyanolyan hatóidővel, ugyanolyan mennyiségben, ugyanúgy szárítom meg.

Aztán harmadik alkalommal megint szép, negyediken megint nem, és így tovább...

Mi lehet a baj?

Heti 2, max 3 alkalommal mosok hajat

2017. szept. 6. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen termékeket használsz rá?
2017. szept. 6. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Natúr sampont illetve pakolást (Natura Siberica), hővédő spray-t (L´oreal), valamint hajvégápolót (Avon).
2017. szept. 6. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem akkor lesz csúnya a hajam, ha a balzsamot nem mosom ki rendesen belőle. Akkor már szárítás után olyan mintha zsíros lenne.
2017. szept. 6. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem pont ilyen értelemben lett csúnya, hanem szállós, száraz maradt, mintha nem is használtam volna pakolást.

És nem értem, mi az oka

2017. szept. 6. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Avon és loreal felejtős kategória.
2017. szept. 7. 08:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Mit ajánlasz helyettük?
2017. szept. 7. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A hő védőnek igazából nem sok értelme van, tehát el is lehet hagyni, az Avon tele van szilikonnal. Inkább natúr márkát ajánlok, amiben nincs szilikon, akár sima argán olaj.
2017. szept. 7. 09:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Lehet, valóban néphülyítés, de nekem azért nyugodtabb a lelkem, hogy fújtam rá valamit, illetve mégiscsak rendezettebb a végeredmény (hullámos haj esetén nem mindegy).

Ideális hajolajat a natúr vonalon még nem találtam, de akkor nem adom fel, folytatom a kutatást, hátha.

2017. szept. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!