Bőrgyógyász által felírt antibiotikumok segítettek a pattanásokon?
Figyelt kérdés
Olyanok véleménye érdekel, akik szedtek pattanások miatt antibiotikumot. Segített hosszútávon? És rövidtávon milyen hatása volt? Szeretnék elmenni bőrgyógyászhoz, mert már tini korom óta pattanásos és problémás a bőröm, és ezen átmenetileg csak a fogamzáságtló segített. Szeretnék végleges megoldást. Isotretionin tartalmú gyógyszert (Roaccutant) biztos, hogy nem fogok szedni, azt szerintme nem írná fel a bőrgyógyász sem, illetve az annyira durva gyógyszer h nem lennék hajlandó. Szóval kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra, milyen gyógyszert írt fel a bőrgygógyász, és segített-e? Köszönm a válaszokat!#gyógyszer #antibiotikum #pattanás #mitesszer #bőrgyógyász #zsíros bőr #bőrprobléma #bőrgyógyászat #akne #akne gyógyszeres kezelése
2017. szept. 5. 12:59
11/15 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok, úgy értem, hogy a feldolgozott/hozzáadott szénhidrátot tartalmazó ételeket kerülöm.
2017. szept. 20. 14:21
12/15 Manka68 válasza:
Mindenféle szénhidrátot számolni kell, nemcsak a feldolgozottat. :-( Sajnos a gyümölcscukrot is, a gabonafélékben, zöldségekben lévőt is. Ezekből is csak meghatározott mennyiségeket szabad, és az sem mindegy, melyik napszakban. :-( Nem egyszerű dolog ez, de segítségképpen találhatsz mintaétrendeket a neten.
13/15 anonim válasza:
Ebben segítene a paleo-ketogén diéta. Ott nem kell számolgatni a szénhidrátot, hiszen egyszerűen nem viszel be semennyit, hanem zsírból kapod az energiát, s szervezet működéséhez szükséges cukrokat is.
14/15 Manka68 válasza:
Diétázásom kezdetén hónapokig én is 0 szénhidrátot vittem be. Nem tudatosan paleóztam, bonyolultnak találtam a számolgatást, és egyszerűen kiiktattam mindent. Fogytam, energikus voltam, jól éreztem magam a bőrömben... De a terheléses értékeim még rosszabbak lettek, a hormonháztartásom azt se tudta merre hány óra. Szóval hosszú távon nagyon nem tett jót. :-(
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én nem szeretném kiiktatni a szénhidrátot, csak simán a tejet illetve tejtermékeket és ezenkívül egészségesen táplálkozni.
2017. szept. 21. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!