Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vastagszálú haj is lehet...

Vastagszálú haj is lehet problémás?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon vékonyszálú, de normál mennyiségű, derékig érő hajam van.

Sajnos mivel 3-4 hajszálam tesz ki annyit, mint egy átlag (nem vastagszálú!) normál szálú hajszál, ezért csak kibontva, konytban, vagy maximum lófarokban szép, befonva olyan, mintha nem is lenne hajam.

Emellé elég száraz, minden mosás után kell a hajpakolás, a végekre az olaj.

Ezzel szemben a legtöbb vastagszálú hajjal rendelkező nőismerősöm csak hajat mos valami random samponnal, többnyire nem balzsamoz, hagyja megszáradni magától, é tádám, sokkal szebb a haja, mint az enyém, hiába teszek érte többet.

Világosítson már fel valaki, aki vastagabb szálú hajjal rendelkezik, csináltok vele bármit is, hogy szépen álljon, vagy csak fésülködtök, és kész a csoda?

2017. szept. 4. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Áhh,ez baromság. Nekem vastagszálú és én gyűlölöm. Ha olyan sampont használok,ami zsíros hajra van,akkor totál kiszárad, ha kondicionálót is akkor meg gyorsan zsírosodik ÉS ráadásul vagy egy évezred mire teljesen megszárítom. Lehet az ismerőseid a szerencsésebbek közé tartoznak, de ez nem azért van,mert vastag/normál szálú a hajuk az tuti.
2017. szept. 4. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire vastagszálú és hogy egyenes vagy hullámos. Akinek vastagszálú és szuper sima szögegyenes annak valóban úgy van ahogy írtad. Megmossák aztán kész. Nekem vastagszálú, hullámos és rengeteg van belőle. Az ilyen haj már elég durván problémás. Csak akkor egyszerű ilyen hajjal az élet ha nagyon hosszú és lehúzza. Akkor csak lazán befonod éjszakára és másnap szép loknis, de iszonyat sokat kell ápolni olajokkal, pakolásokkal hogy ne legyen száraz és töredezett. Meg úgy általában sok baj van vele főleg ha hosszú: fél év mire megszárad, nyáron rohadt meleg, ha fúj a szél teljesen összekócolódik stb. Én pár éve elkövettem azt a hibát hogy levágattam a majdnem fenékig érő hajamat nyakig, na akkor a sírógörcs kerülgetett minden reggel mert annyira sok és dús volt hogy még kivasalva is olyan volt mint az a paróka amit Lady Gaga hordott egy időben. ( [link] Alig vártam hogy végre megnőjön és újra kezelhető legyen. Szóval nem feltétlenül jobb, ilyen téren is szerencsésnek kell lenni.
2017. szept. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!