Borotva lecserelese gyantara?
Hogyha eddig borotvaltam a labamat amitol a szortuszoim bepirosodtak es az egesz labam pottyos, valamint a szor durva es szuros lett,mennyi ra az esely hogyha ezek utan elkezdem gyantazni, a borom ujra szep lesz, es a szortuszok es visszanyerik eredeti szinuket es egeszseguket?
Valamint mennyire lesz fajdalmas ennyi ev borotvalas utan a gyanta? (2-2 es fel eve borotvalom a labszaramat) 15/Lany
"a borom ujra szep lesz, es a szortuszok es visszanyerik eredeti szinuket es egeszseguket? "
Ez a kérdés? Akkor válaszolok: A gyantától még jobban ki fog pirosodni a lábad, a szőrtüszőknek nincs színe, azt nem láthatod, én sejtbiológus vagyok és ha akarom meg tudom nézni, de azt megnéztem, hogy te látod a lábadon. Az a szőrszál kiscsillag, amit rosszul borotválsz le és ezért pirosodik ki és azért látszik. Semmi esély sincs rá, hogy a te szőrtüszőid bármit is változzanak, pláne, hogy most a közelében sem jártál a kis borotváddal. Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!