Ismered az FLP Forever bőrápolási termékeit?
Ismerem őket, szeretem, használnak, viszont kegyetlen drágák. Nagyon jó minőséget kapsz, viszont nagyon drágán, ha ez számodra nem akadály, akkor érdemes megvásárolni őket.
Egyébként ki kell tapasztalni, neked melyik jön be, a személyes kedvenc a zöldkrém.
Igen én is ismerem, csak érdekel, hogy másoknak mik a tapasztalatai. Valóban nagyon drágák, de egy minőséget képviselnek.De ha belegondolunk lassan már az üzletben is lehet kapni egy-két márkás terméket, ami olyan árban van mint az FLP , de a minősége meg se közelíti az foreverét.
Nem próbáltam még ki mindegyiket, viszont vannak olyan termékek, amiket rendszeresen használok vagy legalább is ahhoz ragaszkodom :)
A zöld krémet nem szeretem, mert zselé állagú és nagyon lassan szívódik fel, a propoliszt viszont annál jobban és még az illata is jó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!