A Forever Living Products-tól melyik termékek jók a hajhullásra?
ezt nem a neten kérdezzük meg , hanem a forgalmazótol.....
am meg valamelyik tabletta kérdezd meg tőle!!!Nagyon jók a termékek.
A forgalmazó lehet hogy szarr.á dícsér mindent csak vedd meg, a kérdező meg gondolom a tapasztalatokra kíváncsi.
Ennyi erővel semmi sem a neten kéne kérdezni, hanem mindent az üzletekben, ami bizonyos termékkel kapcsolatos.
Az A-Beta az egyik plusz sampon és First. Viszont ez mindenkinél egyéni tud lenni van akinek pl nem jó a First a fejbőrre fújva.
A forgalmazókról meg annyit, hogy csak a pancser fog mindent agyon isteníteni. Aki segíteni akar és gondolkozik is egy kicsit az nem csak egyszer akar valamit rádtukmálni.
40 forgalmazó?? Nem tudom minek jössz ide kamuzni. A legtöbb ember egész életében nem találkozik 40 forgalmazóval, sőt sokan még eggyel sem.
Engem eddig összesen kettő vagy három keresett meg, az elsőnél azt sem tudtam meg, hogy melyik ez a cég, mert megmondtam, hogy nem érdekel és nem is nyaggatott ezzel. Pedig én elmegyek és megnézek mindent, meg meghallgatok mindent, de eddig mégis csak kettővel vagy hárommal találkoztam. Amwaynél is ez az átlag. A biztosítóknál is hasonló az átlag.
Persze ha te keresed direktben őket akkor lehet 40 is.
Nem kamu, hanem Forever találkozó :) Nem mondta el az ismerősöm, mire hív el, csak ott tudtam meg, hogy az. Lehet egyébként, hogy többen is voltak, ez csak egy kb. szám volt. De a munkahelyemen is volt forgalmazó és a rokonságban is van pár.
Számolj, gondolkozz....utána jöhetsz a rágalmazással.
És hozzáteszem, hogy mint valami szektában, folyamatos bólogatással dicsértek mindent. Minden jó a hajhullásra, meg az epebajra, meg a meg mit tudom én még mire.....kend, igyad, egyed, ez volt a lényege, és tökre egészséges és szép leszel 100 éves korodig. Nekik ez az üzlet, dicsérni minden terméket.
Anyósomnak is kedvenc mondata a "használj rá First-öt" :) Akár torokgyulladásom volt, akár a gyereknek lett piros a popsija, akár az ekcémámról esett szó, rögtön elmondta ezt a mondatot.
LEhet ha nem lennél ennyire elvakult és legalább kipróbáltad volna a Firstöt nem írnád a hülyeségeidet.
Azt sem tudod, hogy mi az a szekta, de szektázol itt. Na jól van leülhetsz egyes.
A termékekről ez a véleményem:
Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése.
Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg, mert sokkot fognak kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!