14 évesen intim részen gyantázás?
Nàlunk a kozmetikába úgy müködik hogy eldöntheted hogy bugyiba maradsz és akkor huzogatja a kozmetikus gyantàzás közben vagy pedig leveszi és úgy. Nálunk a vendegnek nem kell semmit huzogatnia magán! Kényelmesen hanyat fekszik. A kozmetkius pedig mindig mondja mit csinál.
Fájdalmasnak nagyon fájdalmas. Tapasztalat XD deee a végeredmény minden kinlódást meg ér! És idővel látvànyosan kezd majd ritkúlni
Én fiú vagyok, szóval nem tudom mennyire fáj a lányoknak, de én is rendszeresen járok intim gyantára is, és simán kibírható. Nekem megér ennyi fájdalmat, hogy utána 2-3 három hétig totál sima vagyok. :) Az első alkalom csak a fájdalmasabb, mert akkor kitépik a már megerősödött szőröket. Utána ha rendszeresen jársz, és nem hagyod megerősödni, akkor sokkal kevésbé fog fájni a friss vékony szálak kitépése. :)
Szóval nyugodtan kezdd el, mert a simaság kárpótolni fog. A bugyit nem muszáj levenni, de érdemes. Sokkal könnyebben tud a kozmetikus dolgozni, sokkal könnyebb a bőrt feszíteni, ha meztelenül vagy. Arról nem is beszélve hogy a bugyid nem lesz véletlenül gyantás.
Én fiúként mindig leveszem a gatyát, először volt csak rajtam, de a kozmetikus csajszi mondta, hogy ha engem nem feszélyez, nyugodtan levehetem, mindkettőnknek könnyebb lesz így. Na ezóta inkább leveszem. Nektek lányoknak meg szerintem még kézenfekvőbb levenni, lány a lány előtt miért szégyellősködjön. De persze ez a te döntésed, majd megbeszélitek a kozmetikussal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!