Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak ha gyantázás...

Mit csináljak ha gyantázás után bepirosodott a bőröm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megtettem első gyantázásomat, És bekentem gyantázás utáni olajjal, és testápolóval is, de még így is nagyon piros a bőröm..:(

Holnap megyek nyaralni azért gyantáztam, és nem tudom mit tegyek, itt jegelem és estére bekenem Nivea-val, de nagyon félek hogy reggel is ilyen piros lesz ...:(

Mit csináljak neki? Majd írok reggel hogy el múlt-e de tudnátok írni addigra valamit ha tényleg nem múlik el?

Egyébként nagyon kínlódtam a gyantával, mert sehogy sem akarta kitépni a szőrt.. Megpróbáltam erősen is tépni, és újra melegítettem forróra a gyantát is, De még így se szedte ki a szőrt :/

Előre is köszi a válaszokat!

2017. aug. 13. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz olyan nyugi, le fog menni a pirossag az este alatt
2017. aug. 13. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, most már megkönnyebbültem, mert azt hittem hogy valami égési sérülést okoztam.. de ha ez normális és elmúlik, akkor oké :)
2017. aug. 13. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ameddig el nem alszol rakhatsz meg a labadra valami hideg torolkozot, esetleg egesz estere ha nem sajnalod erte a lepedot meg a matracot😀
2017. aug. 13. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazi aloe Vera gél segít.
2017. aug. 14. 11:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap reggel szépen eltűnt,de amikor a strandra mentem kipirosodott és égett,ezért amikor hazaértünk bekentem niveával,és nem múlt el a pirosodás,kicsit ég és tiszta száraz :( megint mennénk strandolni,de hár hogy nézek ki..Mit csináljak most?
2017. aug. 15. 07:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagyis már nem piros csak egy picit,de tegnap rendesen az volt
2017. aug. 15. 08:14
 7/8 anonim válasza:
Gondolom stranolás után azért lett piros, mert 1 napig nem lehet gyantázás után napozni(ezt olvastam.)
2017. aug. 25. 20:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,nekem se kellett volna rögtön irritált bőrrel napra mennem,de nem tudtam mit csinálni neki. Kenegettem a nyaralás alatt,és elmúlt a pirosság,nagyon kivolt száradva,de már elmúlt,hál'istennek. Biztos nem fogom magam arcon többet gyantázni :D Gondolom a gyanta sem mindegy,hogy lábra vagy arcra használod. Inkább nővéremre hagyom ezt a gyantázós dolgot,ő ért hozzá :D
2017. aug. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!