Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinyomkodtam a mitesszereket...

Kinyomkodtam a mitesszereket az arcomról viszont úgy megnyomtam valahol hogy fel dagadt és ilyen kemény pattanás szerű lett ott az el fog múlni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, de ne piszkald. Enyem is tele van mert en is kinyomkodtam.
2017. aug. 24. 11:00
 2/7 A kérdező kommentje:
inkább otthon nyomkodom és igy nem kell járni mindig kozmetikushoz .
2017. aug. 24. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nemrég jártam én is igy. Kb 2-3 hét alatt lelohad, ha nem piszkálod, és kend be teafaolajjal.
2017. aug. 24. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd egyszer jól begyullad az egész fejed.
2017. aug. 24. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:
ne hogy azt hidd hogy csak úgy semmi nélkül nyomkodom sokkal különben nézz ki utána az arcom mint ha kozmetikus csinalta volna mert akkor úgy nézek ki mint akit össze vertek .
2017. aug. 24. 15:41
 6/7 anonim válasza:
Pedig szerintem ha a kozmetikus rendesen megcsinalja, es ideig biztos nem kell. Legalabbis en voltam kb fel eve, mert az orromnal nagyon sok mitesszer volt. Azokat megcsinalta, es azota ott semmi sincs. Szoval en a helyedben nem nyomkodnam, heg is maradhat ott.
2017. aug. 25. 21:05
 7/7 anonim válasza:
Nekem 4-5 nap kell mig elmúlik , körömvirágkrémmel kenem , az segit eltüntetni az utána keletkező barna foltocskát is.
2017. aug. 29. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!