SOS! Megoldható?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, hogy holnapra jól nézzek ki, de egy pattanás készülődik az arcomon. Egyelőre "csak" egy fehér kis dombocska. Sehogy sen tudnám megakadályozni a kifejlődését?

2017. aug. 22. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ki akar jönni úgyis ki fog, nem tudsz mit csinálni.

Egy kis alapozó vagy korrektor eltünteti az esetleges piros foltot.

2017. aug. 22. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Ne birizgáld, kend be estére fogkrémmel és hagyd reggelig úgy. Állítólag le kéne szárítania vagy egy kicsit leveheti a duzzanatot.
2017. aug. 22. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:

ha van otthon alkohol, vagy alkohol tartalmú sebfertőtlenítő szer, kend be vele, elképzelhető, hogy éjszaka leszárítja.

Ha bevállalós vagy, előtte kinyomhatod, úgy garantáltan le fog száradni, csak kérdés, hogy reggelre eltűnik-e a nyoma. Attól függ, mennyire vastag a "képeden" a bőr :D

2017. aug. 22. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Amit az előző írt hülyeség!!

A fluoridtól csak rosszabb lesz

Alkoholozd le vagy szappanozd le,várd meg amíg rászárad és reggelig hagyd rajta

2017. aug. 22. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. aug. 22. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az Akneroxid krém vált be ilyen vészhelyzetekben, gyógyszertárban kapható elég durva kis krém (elvileg aknéra van), leszárít mindent, az arcod is leesne, ha az egészet bekennéd vele :D Régebben használtam teafaolajat, az is egész jó volt, valakik meg a popsikrémet dicsérik. Esetleg a fogkrémet kipróbálhatod, vagy egyéb házi praktikák a szétnyomott és nagyon kevés vízben feloldott aspirin (egyszer kipróbáltam, de nem történt semmi) vagy szódabikarbóna (ehhez nem tudok receptet, csak hallottam). Ha meg mégis kifejlődne, akkor a méretétől függően mérlegelném, hogy kiszúrjam-e (steril tűvel!), vagy ne, aztán zöld színű korrektort tennék oda, ahol piros.
2017. aug. 22. 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Sikerült!:D

Kinyomtam, alkohol, majd szappan, es mara csak egy piros kis pötty!:D

Mindenkinek ment a zöld kéz!:)

2017. aug. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!