Hajhosszabbítás ilyen hajhoz megoldható?
Hosszú hajam van, lapockáig érő, de sajnos vékonyszálú, nem mutat sehogy se kibontva, se összefogva. Rövidre nem szeretném vágatni, próbáltam és nagyon hülyén néztem ki vele. Utolsó ötletem a hajhosszabbítás. Igazából nem az lenne a lényeg, hogy hosszabb legyen, hanem dúsabb. Ehhez milyen hajhosszabbítási módszer lenne jó? Érdemes megcsináltatni?
Most kb ilyen hajam van, minta csajnak az előtte fóton, hosszra és vékonyságra is, és olyat szeretnék mint utána lett neki.
Sokkal kulonlegesebb az elotte foton. De oke.
Irod, hogy nem hosszabbat akarsz, hanem dusabbat, es olyat mint a 2. kepen. Na azon kepen hosszabb is, nem csak dusabb.
Kulonben meg folosleges. Undorito, amikor osszevan kotve a haj, es latszodik a csat, ragasztas. Nincs annal kiabranditobb.
Dúsabbat szeretnék, mert az magától nem lesz soha, hosszabb viszont lehet. Ezért írtam hogy elsősorban az lenne a cél. Természetesen hosszabb lehet a póthajjal, az nem gond. :)
Olyan módszert szeretnék, ami leginkább természetesnek hat. Szerintem is csúnya, ha látszik hogy mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!