Mivel epiláljam a hónaljamat?
Figyelt kérdés
eddig borotváltam, de erős szőrzetű vagyok, és a legfelső halvány bőrréteg alatt átlátszanak a szőrök, ami baromira zavaró, plusz borotválás után piros foltos lesz az egész, ami nem múlik el egyáltalán:(
Epilátorral hatékonyabb? Vagy gyantával? Egyszer próbáltam szőrtelenítő krémmel, és meghaltam.
2017. aug. 21. 12:40
1/3 anonim válasza:
Epilálni csak epilátorral lehet, szóval a kérdésed értelmetlen. :D Komolyra fordítva a szót, én a gyantát vagy az epilátort választanám. Hogy ezek közül melyik válik be, az emberfüggő. Nekem személy szerint az epilátor, de a gyantázás gyorsabb. Én a helyedben kipróbálnám a gyantát először (mert olcsóbb) és ha nem válik be, akkor vennék egy epilátort.
2/3 anonim válasza:
Ha eddig borotváltad én először azt ajanlanám hogy menj el kozmetikushoz, mert nem fogod kibírni. Tapasztalat. Utána meg döntsd el: az epilátor hosszú távon olcsóbb, szerintem egyszerűbb is használni mint a gyantát, viszont kicsit jobban fáj, mert nem csak egy-két rántás hanem pár percig tart. Nekem személy szerint az epilátor jött be jobban.
3/3 anonim válasza:
Én epilátorral szedem le a szőrt, gyantával neki se tudnék kezdeni, mivel csak egy kezemet tudnám használni. :D Fájni fáj, de sokkal szebb a végeredmény, mint pl a szinte állandóan borostás hónalj a borotvától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!