Göndör hajúak, nektek is sok hajatok hull ki hajmosas után meg vizes fesulkodeskor? 9
Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 10:07
1/5 anonim válasza:
Nekem rengeteg. De gondolj bele az a mennyiség több napi fésülködés hiánya. Ha elosztod a két hajmosás között eltelt napok számával, akkor már nem vészesen sok.
2/5 A kérdező kommentje:
De én ki szoktam vasalni a hajamat, szóval fesulkodok nap mint nap
2017. aug. 21. 17:53
3/5 anonim válasza:
Igen. Amikor szárazon megfésülködöm akkor is, meg amikor vizesen, akkor is. De látszani nem látszik. :D
4/5 anonim válasza:
Hogy tudod te szárazon kifésülni a hajad? Am ez alapszabály h göndör hajat szárazon nem fésülünk
5/5 anonim válasza:
IGen, de mivel csak akkor fésülöm ki, mindig azt mondom, hogy az egész heti mennyiség. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!