Hajmosás csak vízzel?
Én kb. június 25. óta nem mostam hajat csak vízzel, és hát nem érzem hogy nagyon javul. Még kitartok.
Laza kontyban hordom, így nem olyan gáz.
Update várható.
Ennek mi értelme?
Ha ennyire óckodtok a kemikáliáktól miértvnem mostok legalább szappannal hajat? Vagy mivel fürödtök? Vízzel csak?😶 Vagy ha ott lehet tusfürdő akkor a hajon miért nem?? Mert közel ugyan az a kettő.
Vagy Ez valami új "challenge"? Semmi értelme.
25 éve tinikoromban kipróbáltam, 3,5 hónap után lány létemre inkább levágattam 1 centisre és újra mosni keztem samponnal, mert borzasztó lett, töredezett, zsíros, kifésülhetetlen
Azóta naponta mosom és teljesen jó a hajam
A haj nem öntisztuló (az emberi testen a fül és a hüvely az, ami igen), ezt el kellene fogadni. A fejbőr meg zsírosodik - nyúlj bele egy bödön zsírbe, és moss kezet sima vízzel. Le fog jönni a zsír? Nem fog lejönni a zsír. Akkor a hajról miért is jönne le sima vízzel? A másik meg az, hogy nem csak a zsír miatt kell hajat mosni, de egyébként is koszolódik, az utcán poros lesz, beleissza magát a füst, szmog, stb.
Mi baj van a samponnal? Lehet kapni teljesen olyan natúr samponokat, hogy annál natúrabbat a falu széli vajákos Piri néni sem tudna gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!