Mért lesz tele a nyakam borotválkozás után pattanásokkal?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy nem egész nyakam ha nem ilyen kis fehérek ami némelyikből nagy is lesz pedig nagy drága arcszeszt is használok .2017. aug. 18. 22:27
2/4 anonim válasza:
hát nekem pont a tiszta víz használ, mert nemfedi be a bőröm, hanem hagyja lélegezni. Nivea érzékeny bőrre való géllel borotválkozom, utána tiszta hideg/langyos vízzel leöblítem és tiszta törölközővel felitatom a vízet, nem dörzsölöm, csak ráteszem. nekem azóta semmi pattanás nincs
3/4 A kérdező kommentje:
én is niveát használok csak én minden 3 nap után borotválkozom lehet ezért pattogok ki csak azt nem értem hogy az arcom pedig nem .
2017. aug. 19. 12:56
4/4 A kérdező kommentje:
jó mondjuk nekem a nyakamnál nől jobban a szőr és az arcomnál annyira nem és lehet ezért van .
2017. aug. 19. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!