Normalis hogy 20 eves nő letemre meg mindig nagyon pattanasos, mitesszeres es heges az arcom?
Szerintem mar nincs a vilagon olyan kozmetikai szer, amit ne probaltam volna ki. Ra tertem a bio olajokra is (avookado, teafa stb) de ezeket is hamar megszokja a borom es utana nem segit mar szinte semmit. A hazi borradirok, arcpakolasok se segitenek nekem semmit. Egyszer voltam borgyogyasznal amit felirt szinten nem segitett, illetve haziorvosnal is voltam, csinaltattunk a gyogyszertarba egy ilyen kamillas alkoholos lottyot, de semmi :(
Konkretabban nem is pattanasok zavarnak mar, hanem az altala kialakult piros pottyok az arcomon, amibol mar tobb van mint sima borfelulet:///
Esetleg nézesd meg, hogy a hormonjaiddal rendben van-e minden.
Amit én még ajánlani tudok az az Akneroxid gél, nem tudom próbáltad-e. Nekem a hegeket is szépen eltüntette. De állítólag a citromlé is jó ilyen hegek kifehérítésére (valamiben biztos el kell keverni, nem tudom hogy használják). Amúgy lehet, hogy nem megfelelően ápolod az arcod. Ha zsíros, akkor napi 1-2szer tisztítani kéne arctonikkal vagy arclemosóval. Utána pedig hidratáló krémmel bekenni. (én aloe verásat használok, gyulladáscsökkentő szóval a pattanásokra is jó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!