Mitesszeres és pattanásos az arcbőröm és nem múlik el! (? )
Sziasztok!
Már nagyon sok mindent kipróbáltam, ajánlottak szappant is, azt is megnéztem, nen volt jó, sőt jobban jött, használtam tini tonikot is, az sem volt jó, most clearsikn-t használok az avon ból, de az se jó... Lenne valami tippetek hogyan lehetne jobb?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem ha van alkalmad,menj el minden hónapban egyszer kozmetikushoz.Megéri(:
Ha utána vársz pár napot menj napozni,és a nap leszárítja az elhalt bőrt/megmaradt mitesszert.
#4 mit értesz egészséges életmód alatt?
Amúgy megjött már. 12 éves vagyok, és tényleg abszolút nem akarnak múlni. Gondolkodtam a kozmetikuson, de az nagyon fájhat, nem? És tuti undorodna a fejemtől..
Nyugi nem fog undorodni, sokkal veszesebb helyzeteket is latott mar, hidd el ;)
Szerintem csak hormonok, foleg hogy 12 eves vagy es megvan a menstruaciod. Nekem bevallt az Oriflame teafaolajos kendoje, valamint a Zineryt ecsetelo, es a Skinoren krem is :) ez az utolso ketto receptes, de szerintem megeri feliratni :)
A szappanbol pedig a fekete szappant tudom ajanlani amiben aktiv szen van :)
Szoval eloszor arcmosas a fekete szappannal, utana /vagy/ teafaolajos kendo es Skinoren krem /vagy/ csak a Zineryt, amelle nem kell kendo es krem se, viszont a szappan nagyon fontos!
Ezenkivul kozmetikus :)
17L
Puszi :)
#utolso
Es csak annyi meg hogy a napozas tenyleg sokt segit mert szarit! Es az arcradir is csodakat muvel, de eleg hetente egy alkalommal hogy a felso hamreteg ne seruljon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!