Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitesszeres és pattanásos...

Mitesszeres és pattanásos bőr! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon mitesszeres az egész arcom, főleg a homlok, orr, és az állam. Ami ugye nagyon könnyen pattanássá alakul át. Sokszor már be is gyullad, fájni is szokott, és rettenetesen "szennyezettnek" érzem a bőröm:S

Kipróbáltam már nagyon sok módszert..

-Uborkás arcpakolás

-Arcradír (Ez nem volt rossz, de hosszútávon ez se jó)

-Arclemosó

-Arctonik

Sajnos egyik se használt igazán:(

Egyedül a napozás tud rajta enyhíteni, de ez se hosszútávon, mert rá 1-2 hétre ugyan úgy kijönnek.

Valakinek van valami ötlete, hogy mit kéne csinálnom? Már szinte rosszul érzem magam tőle..:S

Most nem rég találtam egy ilyen elektromos arctisztítót, nagyon sok pozitív véleményt olvasok róla, de félek hogy már ez se használna.:S

[link]

Valaki segítsen legyen szíves!:(

2015. júl. 23. 02:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Tulasi teafaolajos szappant mindenképp próbáld ki! Ha használ, akkor esetleg hozzácsaphatod a DR Organic teafaolajos krémjét. Azért utána mert az már 3 rongy.

Amiket leírtál mind fölösleges, ahogy nekem is az. Csak a pénzt viszi. Soha nem használnak azoknak akiknek tényleg problémás a bőre.

2015. júl. 23. 03:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és még ajánlom a Müllerben is kapható arckefét, jobb mint egy bőrradír. Nem kell oda semmi elektromos, csak parasztvakítás. Még egyszer, annak aminek tényleg problémás a bőre.
2015. júl. 23. 03:47
 3/3 anonim válasza:

Menj el bőrgyógyászhoz , nekem is ugyan ez volt a bajom , és sokat segített . A miteszerekkel pedig keress fel egy kozmetikust , és egyél minél kevesebb csípős kaját .

Az arcodhoz mindig CSAK tiszta kézzel nyúlj , és minden este és reggel mosd meg .

2015. júl. 23. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!