Mitesszeres és pattanásos arcra mit ajánlotok?
Az első hülyeséget ír, az alkohol nem jó a bőrnek.
Használhatnál AHA, BHA hidratálókat, azok jók pattanásra, mitesszerre.
jézusom, alkohollal NE kendd a bőrödet. a 3-as jól írja. az alkohol leszed minden faggyút, ami átmenetileg jó érzés, de azt is leszedi, ami kell a bőrnek, így ha nincs rajta semmi, még több zsírt fog termelni a bőröd rövid idő alatt, tehár zsírosabb lesz, mint volt.
kókuszzsírt se kenj rá, mert a komedogén idexe 5-ös, szóval ha alapból mitesszeres-pattanásos a bőröd, akkor a kókuszolaj eltömíti a pórusaidat és még több bőrhibád lesz.
amit én ajálok, az az, amit a 3-as. AHA és BHA hámlasztókat szerezz be, én a paula's choice-ot ajánlom. egy hámlasztó 30 ml és 3000 ft kis kiszerelésben. napi kétszer moss arcot gyengéd, illat és alkoholmentes lemosóval. ha van pattanásod, arra kenj akneroxid krémet esetleg. plusz kell fényvédő, ami fontos szabály, ezekhez a cuccokhoz kötelező. de hidd el, megéri kipróbálnod! én új arcot kaptam kb. mióta hámlasztok, pedig előtte annyi pattanásom volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!