Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok mondani egy módszer...

Tudtok mondani egy módszer gyors hajnövelésre?

Figyelt kérdés

Két hetem van hozzá és csak 1-2cm-t szeretnék növeszteni hozzá nem. Mit könnyek rá vagy egyek vagy nem tudom hogy gyorsabban nőjön

(Festetva van a hajam de már le van nőve a fele)

2017. aug. 15. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ricinus olaj, fejbőr masszázs, belsőleg vitaminok.
2017. aug. 15. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Minden haj más, de nekem ezekkel sikerült 1,5 cm-t növeszteni másfél hét alatt:

-A lehető legkevesebbszer mostam a hajam ha ez lehetséges volt, tehát naponta helyett mondjuk három naponta. Persze mindenki más, nem azt mondom hogy járkálj zsíros hajjal, csak csökkentsd a hajmosások számát a minimumra, mivel ezzel sok hatékony olajtól megfosztod a hajad.

-Pakolás egyik hajmosásnál ricinus, másik alkalommal pedig kókuszolajjal. Ezt egy 20-30 percig hagytam a hajamon,aztán kimostam higy elkerüljem a zsíros kinézetet, de ne aggódj ennyi idő alatt bőven beleivódnak a hajad számára szükséges tápanyagok. Fontos hogy pakolás alatt a hajad legyen melegben (pl zuhanysapi es ra törölköző, vagy csak simán törölközőt szorosan rácsavarni) mivel így könnyebben beivódnak a hatóanyagok!

-Fontos az is hogy belülről is segítsd a növekedését, nézz utána milyen vitaminok járulnak hozzá a hajad növekedéséhez.

-Próbáld meg a lehető legkevésbé károsítani. Például langyos vízzel mosd a hajad, ha lehet inkább természetesen száradjon, kerüld a hajvasalást stb.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni.:)

Szép napot!:)

2017. aug. 15. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Kávé, olvass utána jobban, hogy pontosan hogyan.
2017. aug. 15. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem működni fognak nekem is miket mondtatok :D
2017. aug. 15. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!