Tudtok mondani egy módszer gyors hajnövelésre?
Két hetem van hozzá és csak 1-2cm-t szeretnék növeszteni hozzá nem. Mit könnyek rá vagy egyek vagy nem tudom hogy gyorsabban nőjön
(Festetva van a hajam de már le van nőve a fele)
Szia!:)
Minden haj más, de nekem ezekkel sikerült 1,5 cm-t növeszteni másfél hét alatt:
-A lehető legkevesebbszer mostam a hajam ha ez lehetséges volt, tehát naponta helyett mondjuk három naponta. Persze mindenki más, nem azt mondom hogy járkálj zsíros hajjal, csak csökkentsd a hajmosások számát a minimumra, mivel ezzel sok hatékony olajtól megfosztod a hajad.
-Pakolás egyik hajmosásnál ricinus, másik alkalommal pedig kókuszolajjal. Ezt egy 20-30 percig hagytam a hajamon,aztán kimostam higy elkerüljem a zsíros kinézetet, de ne aggódj ennyi idő alatt bőven beleivódnak a hajad számára szükséges tápanyagok. Fontos hogy pakolás alatt a hajad legyen melegben (pl zuhanysapi es ra törölköző, vagy csak simán törölközőt szorosan rácsavarni) mivel így könnyebben beivódnak a hatóanyagok!
-Fontos az is hogy belülről is segítsd a növekedését, nézz utána milyen vitaminok járulnak hozzá a hajad növekedéséhez.
-Próbáld meg a lehető legkevésbé károsítani. Például langyos vízzel mosd a hajad, ha lehet inkább természetesen száradjon, kerüld a hajvasalást stb.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.:)
Szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!