Elkezdtem élesztőt enni és még több pattanásom lett. Mi az oka?
Egy hete minden nap eszek egy negyed kocka élesztőt, egyszer pakolást is csináltam belőle. Azóta kijött egy csomó új pattanás.
Van erre valami magyarázat?
22/L
Élesztő (sörélesztő) tablettát szoktak használni,nem a sütéshez való élesztőt. Ha durva a helyzet, inkább keress fel egy jó kozmetikust,csináltass arctisztítást, és kérd meg, hogy ajánljon egy jó arcápolási rutint.
Ha szedni akarsz valamit,akkor a kombinált készítmények (pl kovaföld+cink+sörélesztő). De rendes élesztőt semmiképp. És ne dőlj be a beauty blogokon meg az újságokban olvasható házi praktikáknak. Saját bőrömön tanultam meg, szó szerint, hogy nem mindenkinek felelnek meg, és sok van köztük, ami nettó baromság.
Ez csak régi hiedelem, el ne hidd, hogy ettől elmúlnak a pattik. :D
A DM-ben lehet kapni pattanás leszárító folyadékot, most nem jut eszembe a neve, de ha te vagy bárki akit érdekel rám ír akkor szívesen megkeresem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!