Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elkezdtem élesztőt enni és...

Elkezdtem élesztőt enni és még több pattanásom lett. Mi az oka?

Figyelt kérdés

Egy hete minden nap eszek egy negyed kocka élesztőt, egyszer pakolást is csináltam belőle. Azóta kijött egy csomó új pattanás.

Van erre valami magyarázat?

22/L

2017. aug. 12. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Minek eszel élesztőt?
2017. aug. 12. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Élesztő (sörélesztő) tablettát szoktak használni,nem a sütéshez való élesztőt. Ha durva a helyzet, inkább keress fel egy jó kozmetikust,csináltass arctisztítást, és kérd meg, hogy ajánljon egy jó arcápolási rutint.

Ha szedni akarsz valamit,akkor a kombinált készítmények (pl kovaföld+cink+sörélesztő). De rendes élesztőt semmiképp. És ne dőlj be a beauty blogokon meg az újságokban olvasható házi praktikáknak. Saját bőrömön tanultam meg, szó szerint, hogy nem mindenkinek felelnek meg, és sok van köztük, ami nettó baromság.

2017. aug. 12. 21:09
 3/5 A kérdező kommentje:
azért kezdtem el enni hogy elmúljanak a pattanások
2017. aug. 12. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez csak régi hiedelem, el ne hidd, hogy ettől elmúlnak a pattik. :D

A DM-ben lehet kapni pattanás leszárító folyadékot, most nem jut eszembe a neve, de ha te vagy bárki akit érdekel rám ír akkor szívesen megkeresem. :D

2017. aug. 12. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nem kell lenézni a házi praktikákat, a természetes anyagok sokkal jobbat tesznek akár a bőrnek, akár a szervezetnek, mint a szintetikus anyagok. A drogériákban kapható arclemosók, arcápolók sokszor nem a leghatékonyabbak, de persze valakinek az is hatásos lehet. Én pont most kezdtem el az élesztő evését, ma ettem belőle 10 g-ot és tervezem folytatni egy darabig, nagyon remélem, hogy segít. Szerintem nem feltétlenül az élesztőtől lett pattanásod, én ilyenről még nem hallottam. Persze ez is valakinek beválik, valakinek nem. Amit tudok ajánlani a pattanások kezelésére, az a méz. Fontos, hogy feldolgozatlan méz legyen, de amúgy bármelyik jó szerintem amit a boltban lehet kapni. Én mézhez keverek kurkumát/fahéjat/cukrozatlan holland kakaóport/zöld agyagport (illetve ezek bármilyen kombinációját, általában egyszerre kettőt) és ezt a pakolást kenem fel az arcomra, igyekszem minél tovább rajta hagyni, kb egy órára. Van hogy több időre, van, hogy kevesebbre. Most egy pár napja minden nap megcsinálom ezt, de az is jó ha hetente pár alkalommal. Valamint a pattanásokat mézzel is lekenheted ha otthon vagy , vagy éjszakára mézbe áztatott vattapamacsokat is ragtapasszal ráragaszthatsz. Ugyanígy élesztőből plusz joghurtból, tejből is készíthetsz pakolásokat. A pattanásokat teafaolajjal is kenheted, az is leszárítja. Az aloe vera gél is jó a kinyomott, kifakadt pattanások utáni seb gyógyítására. A DM-ben vettem Balea Totes Meer holt tengeri iszappakolást, az is jó elvileg, most fogom kipróbálni. A zöld agyagpor is szuper, azt bioboltban lehet kapni. És ne egyél tejtermékeket, ne igyál tejet, kerüld a finomított szényhidrátot tartalmazó ételeket (cukor, fehér kenyér, fehér rizs, stb.), cukros üdítőket, chipseket, zsíros, olajos ételeket, gyorséttermi kajákat. Igyál naponta 2,5-3 l vizet, vagy édesítetlen gyógyteákat. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget. Én ezt próbálom a problémás bőr, pattanások ellen, biztosan segíteni fog. Remélem segítettem! Sok sikert! Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj üzenetet.
2017. szept. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!