Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most 20 éves vagyok és eddig...

Most 20 éves vagyok és eddig nem volt egyetlen egy pattanásom sem ez azt jelenti hogy nem is lesz már?

Figyelt kérdés

2017. júl. 30. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Várhatóan már nem lesz. VIszont gyanítható, hogy gondok voltak a nemi éréseddel.
2017. júl. 30. 13:32
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem biztos, nem csak a tinikori pattanás létezik. Bármikor beállhat egy olyan állapot a szerveztedben, amire a bőröd pattanással reagál, akár ételallergia, hormonváltozás, gyulladás a szervezetben, fertőzés, a pattanásnak rengeteg eredete lehet. Sok embernek 30-40-50 évesen is van pattanása.

Én pl tinikoromban nem voltam pattanásos, majd olyan 19-20 évesen kezdtem el vele kínlódni pár évig.

2017. júl. 30. 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyukamnak miutan 22 evesen szult akkor jott ki neki az akne es elegge tonkretette a boret. Az elott sose volt neki semmi pattanasa azt mondta. Szerintem ezt barmi kivalthatja. Orulj hogy eddig nem volt elvezd ki :)
2017. aug. 2. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!