Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak hogy hosszabb...

Mit csináljak hogy hosszabb legyen a hajam?

Figyelt kérdés
Már így sem nevezhető rövidnek, de két évvel ezelőtt min. 10cm-vel hosszabb volt. Hiába ügyelek a jó minőségű balzsamokra és samponokra, egyszerűen folyamatosan töredezik. Mondhattok praktikákat, házikészítésű kotyvalékokat vagy akár a legdrágább márkával rendelkező termékeket, csak kérek valamit amitől leáll a töredezés. Egyáltalán nem vasalom, nem is szárítom mesterségesen, így már tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak... :(

2017. aug. 10. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd így, ne kenj rá semmi sz**t attól csak rosszabb lesz. Én viszont megnézetném egy fodrásszal. :D
2017. aug. 10. 21:02
 2/2 anonim válasza:
Hát ha nem éri semmilyen káros hőhatás, akkor valószínűleg a kencék okozzák a bajt, a samponok és balzsamok folytonos váltogatása nem tesz jót a hajnak. Én több mindent kipróbáltam, pl. kókuszolaj, tojás, méz, ricinus olaj, olíva olaj, és nekem mindegyik bejött, nagyon sokan dícsérik milyen szép fényes a hajam, és hogy egyátalán nem szálkás stb. Ami olcsóbb és nagyon bevált az az olíva olaj, (és szerintem az illata is jo, én szeretem). Az alap pakolásnak én a tojás, olaj, méz kombót használom, ebben minden benne van, de nagyon alaposan mosd ki, a tojás szaga lehet benne marad, de megszokod, és valahogy mostmár nekem fel se veszi annyira, mint először. Ezeket keverd össze, es rakd fel a hajadra (legjobb ha éjszakára) min. 2 órára, minél több annál jobb. De ezt minden héten ismételd! Ha mondjuk látod hogy most szárazabb, használj csak olajat, (esetleg mézet), ha zsíros vagy korpás, akkor a tojás+olaj a tuti, de ne legyen tul sok az olaj! Nekem ez nagyon bejött, már 2 éve minden héten megcsinálom és nagyon gyönyörű lesz tőle a hajad. Ja és ne csak kívulrol, hanem belülről is tápláld, vegyel valamilyen szépségvitamint, olcsón lehet kapni. :)
2017. aug. 13. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!