Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetoválsomon nagy veszély?!

Tetoválsomon nagy veszély?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 2 hetes tetoválásomról múlt héten leesett egy kemény fekete varr, viszont ahogy leesett alatta valamilyen réteg még fedi. Fehéres és sárgás barnás réteg fedi halványan pontokban, nem tudom mi lehet ez. Küldtem a tetkósomnak képet mondta nem kell aggódnom majd rendben lesz. Nem viszket, nem fáj és nem is piros szimplán olyan mintha belülről gennyes lenne vagy nem is tudom mi ez.Lehet nagyon kijött a színe? nem volt veletek még hasonló? előre is köszönöm a válaszokat!

2017. aug. 6. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát amikor én csináltattam, akkor nem volt ilyen, de ha a tetkósok azt mondják, hogy nem baj, akkor valszeg tényleg nem baj.
2017. aug. 6. 18:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj nem sima fekete, hanem mikor rávilágítok vukuval akkor látszódik a legjobban ez.. nagyon aggódom, hogy valami nagyon nagy baj lesz :/
2017. aug. 6. 18:04
 3/8 anonim válasza:
1%
hát ez cumi... kellett neked tetkó, igaz? most visszaüt... szerintem távolíttatsd el amíg még megteheted, mert ez nem frankó így!
2017. aug. 6. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, na menj vissza anyukádba!

1-eske vagyok.

Hát én annyit tudok mondani, hogy ha nem lesz jobb, vagy elkezd fájni vagy ilyesmi, akkor menj el bőrgyógyászatra. Amúgy meg bízz a tetkósokban - ha nem egy szar stúdióban csináltattad -.

2017. aug. 6. 18:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Egy nagyon profi srácnál csináltam, steril környezetben és tökéletesen dolgozik már több éve. Viszont nem tudom mi ez a fehér réteg rajta ami nagyon aggaszt engem.
2017. aug. 6. 18:16
 6/8 anonim válasza:
2%
Bástya ebből tetkó eltávolítás lesz.. :/ nem mindenkinek a bőre/szervezete viseli el ezt a hobbit, ez van. Legközelebb majd meggondolod 2x is hogy csinálsz-e ilyen badarságot, mint: tetoválás.
2017. aug. 6. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Kép?
2017. aug. 6. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha egy fehéres száraz réteget látsz, az normális jelenség hámlás után, ha nem volt kellően hidratálva a bőr. Bepanthen kenőccsel kezelted? Egy kép nem ártana, úgy többet tudnék tanácsolni..

Egy tetováló

2017. aug. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!