Nagyon tönkrevágná a hajam ez az egész?
Figyelt kérdés
Eredetileg szőkésbarna hajam van. Hónapok óta (lassan fél éve) festem egy "színezővel", így már mondhatni szőke vagyok.
Viszont már unom a szőkét, meg annak minden árnyalatát, úgyhogy szeretném befesteni sötétebb/pirosasabb vörösre a hajam, csak nagyon félek attól, hogy mi van, ha erre is ráunok és szeretném visszakapni a szőke hajamat? Egy idő után ez lenne, mert szeretem a szőkét, de a vöröset is, és most tanácstalan vagyok hogy mit kezdjek. Dús, derékig érő hajam van, nagyon félek, hogy esetleg a vörösből szőkére festés nagyon megviselné és tönkretenné a hajamat. Ti mit javasolnátok? Ha befesteném, tételezzük fel, és pár hónap után szeretném vissza az eredeti szőkét/szőkésbarnát, akkor a visszafestés nagyon odavágna a hajamnak?
17/L
2017. aug. 6. 02:09
1/2 anonim válasza:
Le kéne szivattatni, ami elég roncsoló
2/2 anonim válasza:
Hát mint fodrász mondom neked, hogy sokan jöttek nekem egy egy ilyen után olyan problémával hogy mit kezdjenek a hajukkal és roncsolja a hajat igen bár én próbálom az ilyen festéseknél ápolni a vendégek haját hogy minél kevesebb kártya szenvedjen vagy pedig próbálom lebeszélni a vendéget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!