Vízes hajamat átvasaltam hajvasalóval. Tudom nem szabadott volna, mert nagyon töredzett lett az egész hajam tudtok rá valami jó pakolást vagy ami segítene megjavítani?
Figyelt kérdés
Hasznos válaszotokat előre köszönöm!!!😊2017. júl. 4. 10:36
1/3 anonim válasza:
A töredezett végeket le kell vágni! Ami sokat segít, azok a olajos hajpakolások szerintem. Elég csak kókuszolaj is, de sokkal jobb az eredmény, ha több olajat használnsz. Én kókusz, ricinus, oliva, jojoba és argánolajat szoktam rárakni. 4-6 órát legyen fent, majd alaposan mosd ki!
2/3 anonim válasza:
Sajnos semmi nem fogja a töredezést megszüntetni, azt le kell vágni. Persze egy jó pakolástól puha lesz meg minden de ugyanolyan törött lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de hát igy az egész hajam megtört ezért sajnos levágni max a végét tudom.Az olajos pakolást kipróbálom köszi😊
2017. júl. 4. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!