Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vízes hajamat átvasaltam...

Vízes hajamat átvasaltam hajvasalóval. Tudom nem szabadott volna, mert nagyon töredzett lett az egész hajam tudtok rá valami jó pakolást vagy ami segítene megjavítani?

Figyelt kérdés
Hasznos válaszotokat előre köszönöm!!!😊

2017. júl. 4. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A töredezett végeket le kell vágni! Ami sokat segít, azok a olajos hajpakolások szerintem. Elég csak kókuszolaj is, de sokkal jobb az eredmény, ha több olajat használnsz. Én kókusz, ricinus, oliva, jojoba és argánolajat szoktam rárakni. 4-6 órát legyen fent, majd alaposan mosd ki!
2017. júl. 4. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos semmi nem fogja a töredezést megszüntetni, azt le kell vágni. Persze egy jó pakolástól puha lesz meg minden de ugyanolyan törött lesz.
2017. júl. 4. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de hát igy az egész hajam megtört ezért sajnos levágni max a végét tudom.Az olajos pakolást kipróbálom köszi😊
2017. júl. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!