Már lassan depressziós leszek a pattanásaim miatt. Mit tegyek?
"próbálok nem enni annyira egészségtelenül "
Ez mit jelent?
Nem próbálni kell, hanem egészséges életmódra kell váltani!
Mellőzd a nasikat, a cukros löttyöket, a péksütiket, a chipszeket, mérsékeld a húsbevitelt.
Igyál napi minimum 2 liter vizet egy nap.
Lehet allergiás vagy, az is okoz pattanásokat.
A pattanásra pont nem jó a smink, mert eltömíti a pórusokat.
A pattanásokat kenegesd kamilla vagy körömvirág teás vattával, vagy kend be neogranormon kenőccsel.
Szia! én is hasonló helyzetben voltam, ráadásul elég szorongó vagyok úgyhogy a sulikezdés nem tett épp jót. Nekem minden héten kijött egy hatalmas,és nagyon szégyelltem. Nem mertem sehova menni se beszélgetni nagyon rossz volt úgyhogy átérzem. Jártam kozmetikushoz akkor picit jobb lett, de nem sokáig :/ . Egyszer azt mondta ezzel már nem tud mit kezdeni, úgyhogy menjek bőrgyógyászhoz. Iszonyat drága volt de kaptam gyógyszert meg krémet és baromi sokat gyógyult a bőröm, szinte már csak a hegek vannak a fejemem.
Ha ezt nem szeretnéd, akkor nálam a teafaolajos dolgok jobban beválltak mint ilcsi
remélem segítettem vmit :)
Kozmetikus. Ha nagyon durva, akkor bőrgyógyász.
Ha már túl van a tinikoron, akkor nőgyógyász. Sok olyan nőgyógyászati probléma van, ami pattanásokat okoz.
Uhh.. ugyanabban cipoben jarunk..velem is ez volt ..regneteget penzt kidoptam folos dolgokra csak hogy jobb legyen
1.borgyogyasz ajanlotta hogy egy darabig hanyaholjam a laktozos dolgokat mert ha kozben kevesebb van az laktozallergia lehet. Ugyan annyiba (esetleg 10-30 ft elteres) kerulnek mint a laktozos etelek
2. Kamilla tea borogatas. Melegitesdz egy bogreben vitet hagyod benne azni 10-15 percet a filtert majd atkened vele az arcod (en a nagyobb pattanasokon 2-3 percre rajta hagyom)
3. Teafa olaj. Na ez mindenkeppen bevalik. En nem szoktam feloldani csak egy vattakorongra csepegtetek egy keveset este (azert este mert nagyonceros szaga van) esvekenem vele az arcomat.
4. Fekete szapoan
Nekem ez halvanyitotta egy kicsit es mattitotta a boromet
Remelem tudtam segiteni, ezek nem is annyira dragak egyszer megeri kiprobalni. Sok sikert hozza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!