Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek póthaja van?

Szerintetek póthaja van?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mostanában ezzel a frizurával mutatkozik.

Azt sem értem, hogy lehet, hogy az eredeti fekete haját hosszú évek óta szőkére festi és semmi baja a hajának. Pedig feketéből szőke elég drasztikus, nem?

2017. aug. 4. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Honnan tudjuk?
2017. aug. 4. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Kerdezd meg tole
2017. aug. 4. 15:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Megspórolhattad volna drága idődből, hogy nem írsz ide.

Ha valamit nem tudsz akkor hallgass!Legalábbis nekem ezt tanították.

2017. aug. 4. 15:24
 4/8 anonim válasza:
65%
Biztosan fekete az eredeti haja? Pontosan mióta szőkíti?
2017. aug. 4. 15:25
 5/8 A kérdező kommentje:

4

1000%, hogy fekete az eredeti.

Nem tudom pontosan mióta szőke.

Kb. 2000 óta.

2017. aug. 4. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, nem feltétlenül tűnik póthajnak de ma már annyira jól meg tudják csinálni hogy ezt csak ő tudja. Neki amúgy mindig elég hosszú haja volt úgyhogy nem csodálkoznék ha ez az eredeti lenne. A szőkítés pedig nem mindenkinek teszi tönkre a haját, a pénze megvan rá hogy a legprofibb helyeken csináltassa. Meg a latin amerikai nőknek alapjáraton nagyon vastagszálú strapabíró hajuk van. Én is szőkítem a szinte fekete (és nagyon vastagszálú) hajam 6 éve és jelenleg fenékig ér. Akinek erős a hajszerkezete annak csak ápolás kérdése és meg tudja növeszteni a szőkített hajat is nagyon hosszúra
2017. aug. 4. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez nem pothaj
2017. aug. 6. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
nekem póthajas hatása van, a fénye az nem olyan valódiasan csillog, szóval én póthajra tippelnék
2017. szept. 23. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!