Vannak itt olyanok akiknek póthaja van? (Többi lent)
Kicsit váll fele ero hajam van de mar unom hogy rovid es azon gondolkozok hogy rakassak-e pothajat.. nektek mi a velemenyetek a pothajrol? Akinek meg nem volt milyet tanacsolnatok? Ha osszefogom a hajam pothajjal nagyob latszik? Faj amikor felrakjak? Lehet rendesen fesulni es ugyanugy banni vele mint a rendes hajjal? En valami hatkozepig erot vagy kicsit rovidebbet szeretnek.. Kb.mennyibe kerulne? Kb.hany eves kortol ajanlott?
Elore is koszi a valaszokat! :)
szia, ha nincs probléma a hajaddal, én lebeszélnélek róla. csak rossz tapasztalatom van. 1400 Ft/tincs áron kaptam hajat, great lengths szalon, világmárka stb. a márka jó is,de a csaj úgy rakta fel, hogy fájt minden perc. 5 hétig bírtam, le kellett venni. persze nem ő vette le,mikor felhívtam, kiabált,hogy ő ezt nem hiszi el. végül másik szalonban vetettem le, külföldön és most éppen a pénzemért futok. mert a csaj azóta elérhetetlen.
köszönöm Great Lengths,hogy kiszedtél a zsebemből 250ezret.
ha mégis rakatsz fel, nagyon nézd meg a munkáját és ne dőlj be annak,hogy a drága jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!