A meleg miatt nagyon kipattogzott a bőröm és nem akar eltűnni?
Figyelt kérdés
Futni jártam és póló volt rajtam, az alá gondolom besült a bőröm és teljesen kipattogzott. Már lassan egy hete nem járok futni, mindent próbálok de egyszerűen semmi nem használ. Szárítom, hidratálom de semmi. Nagyon gyulladtak is. Mit tegyek?2017. aug. 3. 10:43
1/1 anonim válasza:
Nekem is pár éve minden nyáron kipattog a hátam és a vállam, de nem olyan patti, mint az arcon, sokkal nehezebb kinyomni és nagyon sebes marad utána. Valószínűleg a nap miatt jön elő. Én teafaolajjal és grapefruitmag cseppel kenegettem, egész szépen lehozta őket mindkettő, bár nem 100%-osan, de legalább már nem feltűnő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!