Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A meleg miatt nagyon kipattogz...

A meleg miatt nagyon kipattogzott a bőröm és nem akar eltűnni?

Figyelt kérdés
Futni jártam és póló volt rajtam, az alá gondolom besült a bőröm és teljesen kipattogzott. Már lassan egy hete nem járok futni, mindent próbálok de egyszerűen semmi nem használ. Szárítom, hidratálom de semmi. Nagyon gyulladtak is. Mit tegyek?
2017. aug. 3. 10:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is pár éve minden nyáron kipattog a hátam és a vállam, de nem olyan patti, mint az arcon, sokkal nehezebb kinyomni és nagyon sebes marad utána. Valószínűleg a nap miatt jön elő. Én teafaolajjal és grapefruitmag cseppel kenegettem, egész szépen lehozta őket mindkettő, bár nem 100%-osan, de legalább már nem feltűnő. :)
2017. aug. 3. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!