Be szeretném festetni a hajamat vagy mahagóni vörösre vagy pedig szőke ombresre de még nem döntöttem. Segitenétek?
Figyelt kérdés
el tudnátok mondani a tapasztalataitokat ezekkel kapcsolatban?(pl. mennyire roncsolódott a hajatok stb)2017. aug. 1. 19:23
1/2 anonim válasza:
A mahagoni vorost azert nem ajanlom mert azt kiszedni egy pokol lesz ha egyszer megunod. A voros pigment valahogy mindig megjelenik. En a helyedben egy szoke ombre/balayage ot csinaltatnek es azt utana tudod akar szinezni is
2/2 anonim válasza:
Én ugyan nem festettem a hajam, de a környezetemben azt látom, hogy az ombre hajat iszonyat könnyű elcseszni, főleg a szőkéset... 10-ből 9 lány, akinek van, iszonyat sufnituning módon néz ki, nem természetes a színátmenet, csibesárga az alj stb, és ritka ronda. Ha nincs egy 100%-ig megbízható überprofi fodrászod, akkor inkább a teljes hosszában mahagóni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!