Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, hogy csináljátok,...

Lányok, hogy csináljátok, hogy ebben a melegben nem izzad össze és lapul le a hajatok?

Figyelt kérdés

A városban egy csomó nőt láttam, akiknek szép, egyenes és dús volt ebben a melegben is a haja, miközben az enyém szinte percek alatt összeesik, lelapul, és ahogy izzadok, elkezd göndörödni is. Így akár naponta moshatnék hajat, de szeretnék továbbra is 2-3 naponta mosni csak.

Van valami tippetek, trükkötök erre? :)

2017. aug. 1. 17:28
 1/7 anonim válasza:
19%
töltöttkáposztát eszek ja és Dancsó Péter megengedte
2017. aug. 1. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem csinálok vele semmit, egyszerűen nem vagyok izzadós típus
2017. aug. 1. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
ki se bírnám leengedve...copfban van, vagy fonva
2017. aug. 1. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen a hajunk azt csókolom. Pedig izzadok mint egy ló de a hajam az vastag erős hullámos így lesz arja az időjárást külön életet él.
2017. aug. 1. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Vékonyszálú, de sok hajam van, és lógatva szárítom, azért nem lapul le. Ja, és nem egyenes, még csak az kéne! Imádom a hullámos hajam.
2017. aug. 1. 21:52
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Szárazsampon :D
2017. aug. 2. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem csatak vizes, fizikai melózok ráadásul, légkondink nincsen :D azt szoktam tenni, hogy minden nap vízzel jól átöblítem munka után, másnap úgyis csatak lesz az egész, heti 1x pedig jól megmosom samponnal :D
2017. aug. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!