Ha sokáig nem fésülködök akkor előbb-utóbb raszta leszek nem?
Igen, a valódi raszta úgy alakul ki ha nem fésülködsz.A kihullott hajszálak fennakadnak a már kócos hajban.Ez egy hosszú folyamat mire hurkák keletkeznek belőle.
Azért megjegyzem, hogy láttam olyat amikor egy illető negunta a rasztát és ugye azt csak levágni lehet.
Kettévágott egy hurkát és penészes volt a belseje.
Mc brigi aszondja😅
Undoritó lehetsz
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat❤
3# mért lennék undorító??!
Igen, össze fog állni a hajad, de tény,h nem lesznek szabályosak a tincseid és eléggé hosszú folyamat mire lesz valami formája. kb 3 év mire már igazi raszta kinézete lesz. de nyiván ez hajtípus függő. Nekem 3 éve lett meg a rasztám, de én nem nagyon horgoltam. max ha vékonyodtak a töveim szóval ilyen félnatúr a hajam.
Ja meg még annyi, h a natúr haj nem tud úgymond szétesni. De ezt inkább úgy mondanám,h ha már rászánod magad h natúr kócaid legyenek akkor már nem fog zavarni,h kicsit szöszösesk a tincseid.
Ha van még kérdésed írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!