Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha sokáig nem fésülködök...

Ha sokáig nem fésülködök akkor előbb-utóbb raszta leszek nem?

Figyelt kérdés
És még az az egy kérdésem lenne, ha így leszek raszta akkor így szét tud esni a hajam úgy, mint amikor megcsináltatják?

2017. aug. 1. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha sokáig nem fésülködsz olyan lessz a fejed mint egy csövesnek.A rasta lokkjait horgoló tűvel kell megcsinálni,rengeteg idő és munka hogy szép legyen.Nézz youtubon tutorial videót róla.De addig fésülködj.:)
2017. aug. 1. 08:18
 2/8 anonim ***** válasza:
42%

Igen, a valódi raszta úgy alakul ki ha nem fésülködsz.A kihullott hajszálak fennakadnak a már kócos hajban.Ez egy hosszú folyamat mire hurkák keletkeznek belőle.

Azért megjegyzem, hogy láttam olyat amikor egy illető negunta a rasztát és ugye azt csak levágni lehet.

Kettévágott egy hurkát és penészes volt a belseje.

2017. aug. 1. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Mc brigi aszondja😅

Undoritó lehetsz

2017. aug. 1. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy berasztásodik, de ocsmány lesz. Néhány vastag hurkában lesz az egész hajad. Lehet néha látni ilyet csöveseken.
2017. aug. 1. 14:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat❤

3# mért lennék undorító??!

2017. aug. 1. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
Azért mert képes lennél azért nem fésülködni nő létedre. Ha ezt megtennéd bele se merek gondolni milyen nő lehetsz sztem a retek megesz.
2017. aug. 1. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, össze fog állni a hajad, de tény,h nem lesznek szabályosak a tincseid és eléggé hosszú folyamat mire lesz valami formája. kb 3 év mire már igazi raszta kinézete lesz. de nyiván ez hajtípus függő. Nekem 3 éve lett meg a rasztám, de én nem nagyon horgoltam. max ha vékonyodtak a töveim szóval ilyen félnatúr a hajam.

Ja meg még annyi, h a natúr haj nem tud úgymond szétesni. De ezt inkább úgy mondanám,h ha már rászánod magad h natúr kócaid legyenek akkor már nem fog zavarni,h kicsit szöszösesk a tincseid.

Ha van még kérdésed írj nyugodtan.

2017. aug. 2. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
neglect dreads. nekem is ilyen. A lényeg hogy folyamatosan választgasd el a tincseket. Ha érdekel még valami írj
2017. aug. 9. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!