Érdemes Daueroltatnom?
Sziasztok!
Kb derékig érő barna hajam van, nem festem, csak néha ha rámjön(kb egyszer egy évben) beszinezem, legutóbb 2 hónapja volt szinezővel bekenve.
Egyenesítem a hajam, de már nagyon unom, és a hullámos jobban is áll sokkal, és arra gondoltam h bedaueroltatom olyan laza hullámosra. Amugy a hajam egészséges, nem töredezett.
Vélemény? Eseteleg tapasztalat?
szia!
fodrász vagyok, a mai dauervizek, amennyiben szakszerűen vannak használva, és megfelelően kiválasztva (és nem a legolcsóbb), akkor nem károsítanak ( na nem mondom, hogy egyáltalán nem, de nagyon sokat fejlődtünk).
DE!
dauer után a nők kb 90%-a megbánja a dauert. igaz rohamosan jön vissza a divatba, de egy derékig érő hajba nagyon nehéz volument lehelni, nagyon sok törődést igényel, ennyi ráfordított időből pedig be tudod magadnak csavarni a hajad hetente 1x-2x, ha gondolod adok nagyon hasznos trükköket, hogy mivel érhetsz el rakoncátlan tincseket, mielőtt döntesz, próbáld ki mindenképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!