Érdemes daueroltatnom?
Szia!
nekem is volt régebben hosszú, sűrű hajam, de nem túl vastagszálú, inkább normál. Festettem évekig aztán egyszer bedaueroltattam...sajnos...A dauert elrontotta a fodrász, megégett a hajam és nyúlós lett, recsegett, tönkrement.
Saját tapasztalatom alapján javaslom hogy inkább a meglévő hajad ápold és törődj vele és egy kis vágás, stilusváltással is lehet hogy már jobban fogsz magadnak tetszeni. De már az alapján hogy vastag szálú a hajad, sem jutna eszembe a dauer.
Én pl. nemrég vettem egy sima kis hajsütővasat amivel az alját a hajamnak lágyan be lehet hullámositani, ha ahhoz van kedvem. Egyszerű, jól néz ki és mégse tettem tönkre az egész hajam.
Mégvalami, én az utolsó dauerom után lettem rövidhajú, 5 cm-es, azóta is növesztem újra a hajam.
Szia!
Szerintem formadauert mindenképpen megéri, már ha vastag a pénztárcád...már csak abból indulok ki, hogy ugyanilyen a hajam, mint neked és nekem is a fodrász nem ajánlotta, de megcsinálta és azt mondta hogy ne lepődjek ha 1 nap után semmi nem lesz belőle! De van olyan vendége akinek 3-4 hónapig bírja! Na mondom fasza lesz...megcsináltattam, igaz nálunk jó drága volt (5800ft) de most 28-án lesz 4 azaz négy hónapja hogy ilyen a hajam és mindenki szerint sokkal jobban áll mint az egyenes haj!
Próba cseresznye, remélem nálatok nem kerül ilyen sokba és nem bánod meg! Aztán írj mi lett a vége! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!