Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes daueroltatnom?

Érdemes daueroltatnom?

Figyelt kérdés
Hosszú, egyenes, sűrű és vastagszálú hajam van, s súlyától lelapul, és egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni, ha valamilyen módszerrel begöndörítem, másnapra már nem lesz olyan... Csinálnak ilyen hajra dauert? És meg is tartja a göndörségét? Előre is köszönöm :)
2009. febr. 23. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Perszehogy lehet valamit is kezdeni vele,enyhe dauer,aztán nagy csavarokkal becsavarni,hidd el,szép leszel,és nem olyan,mint manapság a fiatal lányok,szinte mindd egyforma,szőke,vasalt haj,40kg!!!
2009. febr. 23. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt dauerolva a hosszú hajam,iszonyat szép volt,de sajna egy idő után a súlya miatt ugyanúgy rálaput a fejemre!
2009. febr. 23. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

nekem is volt régebben hosszú, sűrű hajam, de nem túl vastagszálú, inkább normál. Festettem évekig aztán egyszer bedaueroltattam...sajnos...A dauert elrontotta a fodrász, megégett a hajam és nyúlós lett, recsegett, tönkrement.

Saját tapasztalatom alapján javaslom hogy inkább a meglévő hajad ápold és törődj vele és egy kis vágás, stilusváltással is lehet hogy már jobban fogsz magadnak tetszeni. De már az alapján hogy vastag szálú a hajad, sem jutna eszembe a dauer.

Én pl. nemrég vettem egy sima kis hajsütővasat amivel az alját a hajamnak lágyan be lehet hullámositani, ha ahhoz van kedvem. Egyszerű, jól néz ki és mégse tettem tönkre az egész hajam.

Mégvalami, én az utolsó dauerom után lettem rövidhajú, 5 cm-es, azóta is növesztem újra a hajam.

2009. febr. 24. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szúrták el a dauer-om,és nem ment tönkre a hajam!Van olyan fodrász,aki biodauert is csinál,és annak szaga sincs...Viszont a súlya ugyanúgy le fogja húzni,és a teteje kiegyenesedik és rálapul a fejedre!Az a legjobb,ha a hajad felső rétegét rövidebbre vágatod és akkor nem lesz olyan nehéz, nem lapul majd le!
2009. febr. 24. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem formadauert mindenképpen megéri, már ha vastag a pénztárcád...már csak abból indulok ki, hogy ugyanilyen a hajam, mint neked és nekem is a fodrász nem ajánlotta, de megcsinálta és azt mondta hogy ne lepődjek ha 1 nap után semmi nem lesz belőle! De van olyan vendége akinek 3-4 hónapig bírja! Na mondom fasza lesz...megcsináltattam, igaz nálunk jó drága volt (5800ft) de most 28-án lesz 4 azaz négy hónapja hogy ilyen a hajam és mindenki szerint sokkal jobban áll mint az egyenes haj!

Próba cseresznye, remélem nálatok nem kerül ilyen sokba és nem bánod meg! Aztán írj mi lett a vége! :)

2009. febr. 25. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszadó! bocsi a tudatlanságomért, de mi az a formadauer? Miben más a klasszikus dauertól? Köszi előre is a felvilágositást, de nem szeretnék a legújabb dolgokról lemondani:))
2009. márc. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!