Fajnak a labujjaim szelei ha levagom a kormot kisebbre, miert van ez?
Figyelt kérdés
Nem kerekitem le a labujjkormoket de megis fajnak ha guggolok es a korom megnyomja ket oldalt. Mitol van ez? Tul kicsi a korom rajta? Csak nekem van ez? Nincs benove, nem arra gondolok, hanem a korom ket szelenel a bor ha megnyomja a korom vege az faj, olyan kellemetlen erzes.2017. júl. 26. 22:47
1/5 anonim válasza:
En is ugyan ezzel a problemaval kuzdok. Nincs benove a korom, nem kerekitem le megis begyullad.de csak a nagy labujjamon. Arra jottem ra, hogy ha eppenhogycsak csippentek a vegebol, akkor nem faj utana napokig, vagy esetleg reszelek. De a sarkaihoz semmikepp nem szabad nyulni! Persze elorforful, hogy is meg jarom, de hat ezt dobta a gep.
2/5 A kérdező kommentje:
Es te ezt hogy probalod megoldani? En ugy, hogy megprobalom nem kicsire vagni a kormot. A nagylabujjamon nekem is begyullad de nincs benove. A tobbi korom mellett nincs begyulladva, csak kicsit faj, megnyomja oldalt a korom... Pl ha guggolok vagy ilyesmi :)
2017. júl. 27. 12:47
3/5 A kérdező kommentje:
En sem nagyon probalom vagni, mert olyankor meg rosszabb. Inkabb attertem a reszelesre en is. Probalkozok.
2017. júl. 27. 12:53
4/5 anonim válasza:
1# vagyok
Nekem azt mondta az orvos, hogy vigyazzak, mert ha nagyon be no, kikell muteni. Most is biztos be van nove... de nem volt akkor se es most se. Csak nemtudom. Olyan mintha ha vagna a husomat a korom oldala/ele. Eleg a nagy is rajta a korom, marmint a koromagyam nagy, lehet hogy azert, mert meg hosszabb az az el.. nemtudom. Igy tudnam elkepzelni csak az okat. Nem hiszem , hogy lehet valami kezdeni, csak ovatosan vagni es reszeleni. Pl csak akkor nyulok hozza (kb2 hetente) ha mar erzem, hogy ,, nem fer el ,, a cipoben.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is pont ez a bajom. En mar atneztem de nincs benove sehol a korom, nincs korom belul sehol, teljesen ep oldalt a bor. De nekem is az ele vagja es begyullad tole, es ezt nem tudom miert van. Erdekes, mert annak a labujjamnak a masik oldalanak nincs ilyen problemaja. A belso resszel van ez... Ha oldalt megnyomom akkoris faj. :(
2017. júl. 27. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!