Egy termeket mikor erdrmes kidobni?
Figyelt kérdés
Vannak 3 eves kremjeim, sokan az a hogy 9 honapig jo? Utana egesz nem er semmit..?2017. júl. 22. 15:57
1/3 anonim válasza:
Nem az, hogy nem ér semmit, de komoly problémáid lehetnek, ha lejárt terméket raksz a bőrödre. Pirosodás, pöttyök, stb.
2/3 anonim válasza:
Krémeket nem szoktam sokáig tartogatni. Régebben összevásároltam mindenfélét, aztán dobhattam ki, mert rájöttem, hogy már évek óta áll a szekrényben.
Most egyet veszek. Egy arckrém, az úgy is elfogy annyi időn belül, amíg használható. Egy alapozó. Stb.
Viszont szemfestéknél, ami por állagú, annyira nem szoktam nézni a lejáratot. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy valami megromolhat benne.
Rúzsnál, szempillaspirálnál, krémnél már észrevettem, hogy változott az állaga, fura szaga lett. Így azokat nem tartogatom sokáig.
Egyébként általában az szokott rajta lenni, hogy felbontástól számítva egy évig jó. Szóval, ha még nem bontottad ki őket, akkor szerintem jók.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor ujat veszek.
2017. júl. 22. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!