Milyen arckrémet ajánlotok 22 évesnek?
:D ez jó volt, osztom a véleményedet
Kérdező:
1. napi min 2 liter víz elfogyasztása
2. egészséges étkezés
Így elkerülhetők a pattanások
3. ne húzogasd fel a homlokodat, így nem lesz látható a homlokodon lévő ráncok
4. aludj napi 8 órát
Ne kenj minden szir-sz..rt az arcodra, ezek a kozmetikumok semmit se érnek, csak megkönnyítik a pénztárcádat.
Szerintem ez genetika kérdése.
Én 25 vagyok, keveset alszom, sokat stresszelek, kevés folyadékot fogyasztok, naponta sminkelek stb. mégse vagyok se ráncos, se pattanásos.
Azonban a genetikai adottságaidon túl ha mindent megteszel amit a szép bőrért lehet akkor késleltetheted a folyamatot.
Tehát a szemránckrém is jó lehet, de ne a legolcsóbbak között nézelődj. Sajnos konkrétat nem tudok ajánlani, de azt tapasztalom, hogy általában a drágábbaknál van esély arra hogy csinál is valamit.
Illetve sokat lehet hallani hogy megelőzni könnyebb mint visszacsinálni, és ilyen életkorban érdemes elkezdeni a krémezést.
Naiv elgondolásnak érzem azt hogy pusztán a víz önmagában csodát tenne és a genetikai adottságokat és hajlamokat felülírná. De persze valóban fontos a hidratálás, csak önmagában kevés.
Esetleg krémmánián nézz körül.
Komolyan, de beteg ember lehet az, aki leszavazta a válaszomat!
Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!