Milyen arclemosót ill. arckrémet ajánlotok pattanások ellen? (Rengeteg pattanás ellen)
A boröm kombinált, és tele van pattanással (nem olyan gyulkadásossal csak olyan simával). Ti mit használtok a borötökre?
Btw a micelláris vizeket ne ajánljátok mert egy kalap sz*rt sem érnek.
A micellás víz csak smink leszedésre jó, kezelni nem fog egyetlen bőrtípust sem. a maximum, amit el lehet tőlük várni, hogy nem irritálnak és jól leszedik a sminket.
Használj kíméletes, alkoholmentes lemosókat, krémből olyat, ami nem tömíti el a pórusokat, amiket könnyű viselni. A pattanásokra kezelésre én vagy benzoyl peroxidot vagy BHA hámlasztót használnék. Nappalra pedig használj még fényvédőt.
nekem a tonikok és pattanás-leszárító lemosók kiszárították a bőrömet. Aztán meg küzdöttem a száraz bőr ellen.
Úgyhogy kamilla teás borogatást csinálok most már. Illetve belsőleg csalán teát iszom.
meg uborkás arcpakolás (kígyóubi hajszálvékonyra szeletelve),
meg élesztő plusz tej arcpakolás. Heti 1-2 alkalommal.
Naponta pedig a köv. arclemosót használom.
Ahava tisztítótejet használok reggel és este (ez a "time to clear, all in one toning cleanser).
Aztán Hauschka arckrém, vagy La Roche Posey hidratáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!