Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel hozhatnám helyre a...

Mivel hozhatnám helyre a töredezett hajvégeket?

Figyelt kérdés

Szőkített a hajam, 1 évig nem voltam fodrásznál de most szerettem volna balayage ombre stílusúra csináltatni.

Hamvasítás utána a fodrász vagy 20 cm hajat levágott, kifésüléskor meg ripityára törte a fésűvel! Vizesen nehezen kifésülhető a hajam, ő meg széttépte szó szerint...

Így most a hátközépig érő hajam a vállamig ér és szét van töredezve a vége...

Az Avonos hajvégápolót használtam eddig, de semmit nem ér... A hajamat is tangle teezerrel fésülöm, szilikonmentes sampont használok, nem vasalom, mégis katasztrófálisan seprű a vége...

Valaki tudna ajánlani valamit, ami helyre hozná? Már a sírás kerülget, nem tudom egyszerűen mit tegyek :( Direkt 1 évig pihentettem a hajam, erre szétbarmolták teljesen...

2017. júl. 22. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a Rossmannban vettem Isana hajolajat száraz és töredezett hajvégekre. Csodát nyilván nem tesz, de nekem ezt a "seprű" jelleget, ami főleg hajmosás után volt jelen, elég jól megszüntette. Viszonylag sokat kell tenni belőle a hajvégekre, bár lehet, hogy csak én használtam először túl keveset, de most egész jó a hajam, és még csak 2-3 hónapja használom. Ha jól tudom, többféle Isana hajolaj is van a Rossmannban, az enyém lilás rózsaszín, jojobaolajas és mandulavirág illatú. Remélem tudtam segíteni. :) Ja és azt a fodrászt felejtsd el szerintem. ;)
2017. júl. 22. 03:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A törött hajcég nem gyógyul meg semmitől. Le kell vágni
2017. júl. 22. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
hajnyíróval
2017. júl. 22. 11:16
 4/7 A kérdező kommentje:
De most vágott le 20 centit ami állítása szerint szét volt törve! Utána ő még nekiment fésűvel! És így tiszta sprőd lett az egészséges rész is! Hát ennél rövidebbre már hova vágja??
2017. júl. 22. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezért kell normális fodrászhoz menni, aki nem teszi tönkre a hajad. Lehet, hogy egy olaplex kezelés még mentené valamennyire, de akkor is vágatni kell
2017. júl. 22. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Szólni kellett volna hogy ne tépje a vizes hajad majd te kifésülöd óvatosan magadnak. Meg akkor is szólni kellett volna amikor láttad hogy mennyi hajat akar levágni. Hiába mondja ő, hogy töredezett ha te azt mondod 3 centinél többet nem vághat.

A keratinos kezelés segíthet amit normális szalonban, jó fodrász végez (nem olcsó). Valamennyire megmentheti de mindenképpen le kell vágni azt ami nagyon törött.

2017. júl. 24. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nirmális szalonban nem kell szólni, a fodráaz magától is tudja, hogyan kell vizes hajat fésülni...
2017. júl. 25. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!