Mivel hozhatnám helyre a töredezett hajvégeket?
Szőkített a hajam, 1 évig nem voltam fodrásznál de most szerettem volna balayage ombre stílusúra csináltatni.
Hamvasítás utána a fodrász vagy 20 cm hajat levágott, kifésüléskor meg ripityára törte a fésűvel! Vizesen nehezen kifésülhető a hajam, ő meg széttépte szó szerint...
Így most a hátközépig érő hajam a vállamig ér és szét van töredezve a vége...
Az Avonos hajvégápolót használtam eddig, de semmit nem ér... A hajamat is tangle teezerrel fésülöm, szilikonmentes sampont használok, nem vasalom, mégis katasztrófálisan seprű a vége...
Valaki tudna ajánlani valamit, ami helyre hozná? Már a sírás kerülget, nem tudom egyszerűen mit tegyek :( Direkt 1 évig pihentettem a hajam, erre szétbarmolták teljesen...
Szólni kellett volna hogy ne tépje a vizes hajad majd te kifésülöd óvatosan magadnak. Meg akkor is szólni kellett volna amikor láttad hogy mennyi hajat akar levágni. Hiába mondja ő, hogy töredezett ha te azt mondod 3 centinél többet nem vághat.
A keratinos kezelés segíthet amit normális szalonban, jó fodrász végez (nem olcsó). Valamennyire megmentheti de mindenképpen le kell vágni azt ami nagyon törött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!